Επιτόπια επίσκεψη και απόφαση του Υπουργού Υποδομών για νέο Νηπιαγωγείο στην Κοίμηση

νέο Νηπιαγωγείο Κοίμηση Κώστας Καραμανλής
- Διαφήμιση -

Επιτόπια επίσκεψη και απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για νέο Νηπιαγωγείο στην Κοίμηση

Το χώρο όπου στεγάζεται το νηπιαγωγείο της Κοίμησης, του Δ.Ηράκλειας επισκέφθηκε χθες ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δήμου, των διδασκόντων και της τοπικής κοινωνίας για νέο σχολικό κτίριο.

- Διαφήμιση -

Η ανταπόκριση του κ.Καραμανλή ήταν άμεση καθώς μόλις τρεις ημέρες μετά την κατάθεση του αιτήματος, επισκέφθηκε ο ίδιος και οι συνεργάτες του το χώρο στην Κοίμηση, συνομίλησε με τους υπεύθυνους και πρότεινε την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου νηπιαγωγείου. 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηράκλειας Δημήτρης Τζίκας με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει σχετικά:
Χθες είχαμε την τιμή να επισκεφτεί ο Υπουργός μας κ.Καραμανλής, στο Δημοτικό σχολείο και στο Νηπιαγωγείο της Κοίμησης. Παρόντες ήταν, εκτός από τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και οι γυναίκες του συλλόγου γονέων του Νηπιαγωγείου. Είδε επιτόπου τον χώρο του νηπιαγωγείου και αντάλλαξε απόψεις και με το προεδρείο του συλλόγου.

Η πρόταση του Υπουργού μας ήταν να πάμε σε κατασκευή ενός σύγχρονου Νηπιαγωγείου, διότι ούτως η άλλως και σε προκάτ κατασκευή να πάμε οι διαδικασίες και ο χρόνος κατασκευής που απαιτείται είναι ο ίδιος. Δεσμεύτηκε, εφόσον επιθυμούμε, να δώσει εντολή να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την κατασκευή νηπιαγωγείου, δεδομένου ότι υπάρχει και οικόπεδο που έχει χαρακτηριστεί ως νηπιαγωγείο.Τον ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση του.
νέο Νηπιαγωγείο Κοίμηση Κώστας Καραμανλής

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.