Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η βασιλόπιτα της Συμμαχίας Σερραίων – Βίντεο

Συμμαχία Σερραίων κοπή βασιλόπιτας
- Διαφήμιση -

Μέλη και φίλοι της Συμμαχίας Σερραίων βρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας, στο Roof Garden του Philippos Xenia Hotel.

Ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, υποδέχτηκε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην σημερινή εκδήλωση, αλλά και για την συνολική προσφορά και στήριξή τους προς την παράταξη.

- Διαφήμιση -

“Αισθάνομαι ευλογημένος που έχω τόσους και τέτοιους συνοδοιπόρους σε αυτή τη δύσκολη αλλά ταυτόχρονα όμορφη διαδρομή που ξεκινήσαμε πριν από πέντε περίπου χρόνια” δήλωσε ο κ.Χρυσάφης.

Αναφερόμενος στις εκλογές του φθινοπώρου ο κ.Χρυσάφης δήλωσε: “Αυτό το μοναδικό αυτοδιοικητικό μείγμα εμπειρίας, φρεσκάδας και αποτελέσματος αποτελεί τον πυρήνα της πρότασής μας στους Σερραίους τον Οκτώβριο του 2023.
Όλοι μαζί, Σύμμαχοι και συνοδοιπόροι στην πορεία σε ένα Αύριο, όπως μας αξίζει!”

Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις των αντιδημάρχων, προέδρων, στελεχών και φίλων της Συμμαχίας που έδωσαν σήμερα το “παρών” στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.