Παράσταση από τη Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα του Ομίλου Ορφέα

ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Ορφέα
- Διαφήμιση -

Παράσταση από τη Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα του Ομίλου Ορφέα

Ο Όμιλος «Ορφέας» Σερρών παρουσιάζει την κωμωδία «ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ» (διασκευή του έργου των Ρέππα – Παπαθανασίου) το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στις 21:00, στην αίθουσα του «Ορφέα» (Π. Κωστοπουλου 12).

- Διαφήμιση -

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που πραγματεύεται την υποκρισία, τη διαφθορά και τις ανθρώπινες σχέσεις της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Δυο κόσμοι, ο ένας της δήθεν αριστοκρατίας και ο άλλος του λεγόμενου υπόκοσμου, συναντιούνται τυχαία και μπλέκουν σε μια περιπέτεια από την οποία αναδεικνύονται οι πραγματικοί χαρακτήρες και πέφτουν οι μάσκες. Τελικά ποιος είναι ο πιο έντιμος; Αυτός που κάνει ένα επάγγελμα αμαρτωλό; ή αυτός που κατέχει μια θέση κύρους;

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Μαρία Μεντίζη
  • Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Κοσμόγλου
  • Επιμέλεια μουσικής: Πρόδρομος Προδρομιδης
  • Φωτισμοί: Θανάσης Βαλκάνης
  • Μακιγιάζ: Φανή Παπαδοπούλου

Παίζουν: Χρύσα Μπαμπολίδου, Τάσος Δημητρανόπουλος, Φωτεινή Μπερόβαλη, Κώστας Αγοραστός, Βασίλης, Κουτσογιάννης – Γκαρέτσας, Βενετία Μπέλτσου, Φωτεινή Μέμψα, Βασίλης Κρυωνάς, Παύλος Κοσμόγλου

Είσοδος: 6 ευρώ
Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 16 ετών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.