“Αλλαγή σκυτάλης” στην προεδρία του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Σερρών

- Διαφήμιση -

“Αλλαγή σκυτάλης” στην προεδρία του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, καθώς μετά από 15 χρόνια αποχωρεί ο Πασχάλης Στεφάνου και τη θέση του παίρνει η Ειρήνη Ζαπάρα.

Δηλώσεις του απερχόμενου Προέδρου Πασχάλη Στεφάνου:
Μετά από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Σερρών εκλεγμένος πάντα με την ψήφο των συναδέλφων υπέβαλα την παραίτηση μου πιστός στις αρχές και τις θέσεις της ΔΑΚΕ ΠΕ Σερρών που κανένα μέλος της δεν πρέπει να κατέχει δυο συνδικαλιστικές θέσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου, τα εκλεγμένα μέλη όλων των παρατάξεων που συνεργάστηκα στο Δ.Σ ,τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, την παράταξη μου που για 7 περίπου χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι πρόεδρος του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και φυσικά την οικογένεια μου που με στήριξε σε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι!
Εύχομαι ολόψυχα στη νέα πρόεδρο του Συλλόγου Ζαπάρα Ειρήνη καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα της καθήκοντα!

- Διαφήμιση -

Δηλώσεις της νέας Προέδρου Ειρήνης Ζαπάρα:
Θα ΄ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τους συναδέλφους του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών “Εμ.Παππάς” που με τίμησαν επιλέγοντας με για τη θέση του Προέδρου του ΔΣ μετά την παραίτηση του αγαπητού φίλου και συνεργάτη ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ως αιρετός του κλάδου.
Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας, κοντά στον κάθε συνάδελφο για την ανάδειξη του ρόλου της εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.