Τελικό Διακρατικό Συνέδριο ADRILINK και Τελικό Βίντεο του έργου

Τελικό Διακρατικό Συνέδριο ADRILINK
- Διαφήμιση -

Τελικό Διακρατικό Συνέδριο ADRILINK και Τελικό Βίντεο του έργου

Στις 17 και 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Moravske Toplice της Σλοβενίας το τελικό συνέδριο του έργου Adrilink, στο οποίο συναντήθηκαν 11 εταίροι από 6 χώρες.

- Διαφήμιση -

Ο στόχος ήταν να μοιραστούν πληροφορίες για το τι έχει επιτευχθεί, τι πρέπει ακόμη να γίνει και να αναπτυχθεί μια στρατηγική για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του έργου στο μέλλον.

Τελικό Διακρατικό Συνέδριο ADRILINK

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, δύο προσκεκλημένοι ομιλητές παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες για την ερμηνεία της φύσης και τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους επισκέπτες σε φυσικά ή πολιτιστικά τοπία. Αργότερα, δόθηκε η ευκαιρία σε κάθε εταίρο να παρουσιάσει τις δραστηριότητές του και τα αποτελέσματα που πέτυχε κατά τη διάρκεια του έργου.

Δείτε ΕΔΩ το 6o Newsletter του έργου

Στη συντονιστική συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης, οι εταίροι του έργου εστίασαν στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση τυχόν τελικών προκλήσεων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του έργου και στη συζήτηση και τον σχεδιασμό για μελλοντικές εξελίξεις.

Τελικό Διακρατικό Συνέδριο ADRILINK

Η περιπέτεια του έργου ADRILINK έφτασε στο τέλος της!

Ανακαλύψτε τις διάφορες φάσεις και τα κύρια επιτεύγματα του έργου που συνοψίζονται σε αυτό το βίντεο, τα οποία αντικατοπτρίζουν τα θέματα, τους συμμετέχοντες και τα πιο σημαντικά γεγονότα του έργου.

Κατανεμημένος σε 7 περιοχές, ο γενικός στόχος της ADRILINK είναι να προωθήσει τον Τουρισμό Τοπίου στην Περιφέρεια της Αδριατικής μέσω της δημιουργίας ενός δικτύου Κέντρων Ερμηνείας Τοπίου, που έχουν σχεδιαστεί ως κομβικά σημεία επιλεγμένων θεματικών μονοπατιών και διαδρομών, ψηφιακά συνδεδεμένων μέσω μιας πλατφόρμας ΤΠΕ, διασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη διαχείριση τουριστικών υπηρεσιών, προωθώντας καινοτόμες λύσεις.

Τελικό Διακρατικό Συνέδριο ADRILINK

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο στο facebook
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο στο instagram

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.