Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Δημοτική Κοινότητα Σερρών Συνεδρίαση Κατεπείγουσα Οικονομικής Επιτροπής Δ.Σερρών επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Σερρών Δ.Σερρών - Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Οικονομική Επιτροπή Δήμου Σερρών -serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών, δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00, στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 1ο : Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο
ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Α΄ Ακυρωτικό), στη συζήτηση της με αριθμό και ημερομηνία κατάθεσης ΑΚ 412/22-9-2022 αίτηση ακυρώσεως των: 1) Π. Κ., 2) Π. Γ. και 3) Π. Σ., στρεφόμενης κατά του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 2ο :Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για την νομική εκπροσώπηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού”, κατά
τη συζήτηση της με αρ. κατάθεσης ΓΑΚ 78475/2022 Αγωγής (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών – Εργατικών Διαφορών), των: 1) Χ. Μ. του Ε., κ.λ.π., ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΘΕΜΑ 3ο :Έγκριση της υπ΄ αριθ.1/2023 μελέτης του Τμήματος Προμηθειών του Δήμου
Σερρών, καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτής και συγκρότηση Επιτροπής, για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας του δήμου Σερρών» ποσού 16.739,03€ χωρίς ΦΠΑ και 18.915,10€ με ΦΠΑ 13%.

ΘΕΜΑ 4ο :Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού αποσφράγισης δικαιολογητικών
κατακύρωσης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού (με χρήση του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Σερρών», προϋπολογισμού 1.000.000,00€ με Φ.Π.Α., με αύξων αριθμό διαγωνισμού στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. «190532».

ΘΕΜΑ 5ο :Έγκριση υποβολής Αιτήματος (φακέλου δικαιολογητικών) που αφορά την «Επιχορήγηση Δήμων της Χώρας από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών από τις Δομές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) αρμοδιότητας τους για τον ετήσιο κύκλο 2022- 2023».

ΘΕΜΑ 6ο :Έγκριση μετακίνησης του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ-8528 υπηρεσιακού οχήματος εκτός Νομού, την 20 η Ιανουαρίου 2023, με προορισμό τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, για την μετάβαση των υπαλλήλων μας κ.κ.Καραπάλη Άγγελου και Μαλαματάκη Βασίλειου στην τράπεζα τροφίμων προκειμένου να προμηθευτούν τρόφιμα για την Κοινωνική Κουζίνα του Δήμου.

ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ΄ αριθ. 19/2023 Α.Ο.Ε. ως προς τα μέλη της επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.