Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών για την οδική ασφάλεια αλλά και για τα παράνομα συνεργεία

Ετήσιος χορός Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων Νομού Σερρών Ένωση Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών Θερινό ωράριο serrespost
- Διαφήμιση -

Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών για την οδική ασφάλεια αλλά και για τα παράνομα συνεργεία.

Αιχμηρός για τα παράνομα συνεργεία και την οδική ασφάλεια ήταν ο Προέδρος της Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών Δημήτρης Κοντός, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο επιλογές tv, τονίζοντας πως η συντήρησή του οχήματος πρέπει να είναι σε έμπειρα χέρια και όχι σε παράνομους χωρίς πιστοποίηση.

- Διαφήμιση -

Αυτό που πρέπει να αλλάξει αρχικά είναι η νοοτροπία μας, λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών Αναστάσιος Αραμπατζής. 
Η άλλη κίνηση είναι να προσέχουμε το όχημά μας και να εμπιστευόμαστε τη συντήρησή του σε έμπειρα χέρια και όχι σε παράνομους για να γλιτώσουμε χρήματα.
Από τα βασικά που πρέπει να προσέχουμε είναι η κατάσταση των ελαστικών.

Την δική του έμπειρη τοποθέτηση εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ΕΟΒΕΑΜΜ και ιδιοκτήτης εταιρείας οδικής βοήθειας Απόστολος Αβδελάς.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.