1η ΤΟΜΥ Σερρών – Ενημέρωση στους φοιτητές του ΔΙΠΑΕ για τον HIV/AIDS (βίντεο)

HIVAIDS δράση ενημέρωσης 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών
- Διαφήμιση -

1η Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS με δράση ενημέρωσης των φοιτητών του ΔΙΠΑΕ από την 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών

Η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Σερρών, σήμερα 1η Δεκεμβρίου που έχει καθοριστεί ως η παγκόσμια ημέρα για τον αγώνα κατά του HIV/AIDS πραγματοποίησε ενημερωτική δράση σε φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδος, που εδρεύει στις Σέρρες.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα, προσωπικό της Τ.ΟΜ.Υ., παρείχε υπηρεσίες ενημέρωσης σχετικά με τους τρόπους μετάδοσης και τρόπους προφύλαξης, τις επικίνδυνες συμπεριφορές, την οροθετικότητα, την αντιμετώπιση, καθώς και γενικές πληροφορίες για τον HIV, διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους φοιτητές.

Επίσης, προσφέρθηκαν κόκκινα διπλωμένα κορδελάκια (red ribbon), τα οποία αποτελούν παγκόσμιο σύμβολο ευαισθητοποίησης για το AIDS.
Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων για τον HIV, η προαγωγή της ασφαλέστερης σεξουαλικής επαφής, η υιοθέτηση υγιέστερων στάσεων και σεξουαλικών συμπεριφορών καθώς και ο τερματισμός του στίγματος, του ρατσισμού και των διακρίσεων προς τα άτομα που ζουν με τον ιό.

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.