Ενημέρωση της Εισαγγελίας Σερρών σχετικά με καταγγελίες για τις συνθήκες μεταφοράς ασθενών στην περιοχή της Ροδόπολης – Βίντεο

Καρίπογλου Εισαγγελία Σερρών Ροδόπολη Καρίπογλου Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών
- Διαφήμιση -

Σε ενημέρωση της Εισαγγελίας Σερρών σχετικά με καταγγελίες για τις συνθήκες μεταφοράς ασθενών στην περιοχή της Ροδόπολης, προέβη ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρίπογλου. 

Συγκεκριμένα, χθες ο κ.Καρίπογλου, διαβίβασε στην Εισαγγελία μια σειρά τοπικών και πανελλαδικών δημοσιευμάτων με καταγγελίες που αφορούν την άθλια κατάσταση μεταφοράς ασθενών στην περιοχή της Ροδόπολης και ζήτησε από την Εισαγγελέα Σερρών την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των αρμοδίων.

- Διαφήμιση -

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου τονίζει:
“Οι άνθρωποι που ζουν στην ακριτική αυτή περιοχή έχουν ίσα δικαιώματα με όλους, πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και δικαίως απαιτούν να τυγχάνουν σωστής και έγκαιρης περίθαλψης, όταν αυτό απαιτείται.
Το να χάνονται ζωές το 2022 γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο ή οδηγοί, ή να μεταφέρονται άρρωστοι με φορτηγάκια αποτελεί κατάντια για το νομό μας και το Κράτος μας.”

Ακολουθήστε το serrespost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του Ν. Σερρών και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.