Θεσσαλονίκη: Παρουσία της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου οι εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό

Θεσσαλονίκη ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου -serrespost
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους της πόλης
- Διαφήμιση -

Θεσσαλονίκη: Παρουσία της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου οι εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου αρχίζουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και τις επετείους απελευθέρωσης της πόλης και του «ΟΧΙ».

- Διαφήμιση -

  • Στις 11.30 θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στο ναό του Αγίου Δημητρίου, στην οποία θα παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ θα δώσουν το “παρών” ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, εκπρόσωποι κομμάτων και των τοπικών αρχών.
  • Στις 13.30 ο διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, θα παραθέσει γεύμα προς τιμή της Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Λέσχη Αξιωματικών, και θα υπάρξει αντιφώνηση από την κ. Σακελλαροπούλου.
  • Στις 18.30 η ΠτΔ θα παραστεί στην εκδήλωση για τον πανηγυρικό της ημέρας, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
  • Στις 21:00 εορταστική εκδήλωση στο Φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση.

Την Παρασκευή, στις 10.30, η κ. Σακελλαροπούλου θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σ.Σ και στις θα πραγματοποιηθεί, ενώπιον της, η στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αυτοί οι δρόμοι θα κλείσουν για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Τετάρτη, στο πλαίσιο εορτασμού του Πολιούχου Αγ. Δημητρίου στον δήμο Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

“(1) Από ώρα 05.00΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους παρακάτω δρόμους,

Κλείσιμο

  • Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Σουρή μέχρι την οδό Πελοποννήσου.
  • Κασσάνδρου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Νικολάου μέχρι την οδό Μακεδονικής Αμύνης.
  • Μακεδονικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Κασσάνδρου μέχρι την οδό Αγίου Δημητρίου.
  • Σελεύκου, σε όλο το μήκος της.
  • Αριστοτέλους, στο τμήμα της από οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.

(2) Από ώρα 10.30΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Αγίου Νικολάου”.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.