ΕΕΕΕΚ Σερρών: Ευχαριστούμε τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή για την ανείπωτη χαρά που έδωσε στη μαθητική μας κοινότητα”

ΕΕΕΕΚ Σερρών ευχαριστεί Υπουργό Υποδομών
- Διαφήμιση -

Με δημόσια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το ΕΕΕΕΚ Σερρών, ευχαριστεί τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία του, προς το σχολείο.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

- Διαφήμιση -

Ξεκίνησε σήμερα ή ομάδα μαθητών μας και συνοδών καθηγητών, το ταξίδι για την Αθήνα και την απονομή των βραβεύσεων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ευχαριστούμε δημόσια τον Υπουργό μεταφορών κύριο Κωνσταντίνο Καραμανλή για την ανείπωτη χαρά που έδωσε στην μαθητική μας κοινότητα ,καθώς χάρη στην ευαισθησία και δική του χρηματοδότηση , τελικά θα παραβρεθούμε στην τελετή απονομής των βραβευθέντων σχολείων.

Το σχολείο μας θα πάρει το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας, καθώς και το 1ο βραβείο μουσικής για το τραγούδι του μαθητή Γαβριήλ Κελεσίδη, “Φως στη σκοτεινιά” σε στίχους της συναδέλφου κ. Τασάκου Ζαχαρένιας, σε διδασκαλία και επιμέλεια του Λευτέρη Πασσιά.

Κατέκτησε επίσης το 2ο βραβείο καλύτερης αφίσας προώθησης, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του συναδέλφου εικαστικού Θωμά Μακινατζή.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 30-09-2022 και ώρα 11 π.μ. στο ίδρυμα Μιχάλη
Κακογιάννη.
Ευελπιστούμε να ανταμώσουμε με τον Υπουργό μεταφορών στην σκηνή του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη και να μας τιμήσει απονέμοντάς τα βραβεία μας.

Μπορείτε να δείτε:
1.τον υπερσύνδεσμο της ταινίας: https://youtu.be/LwvOVS4ZmUc
2.Πληροφορίες για την ταινία:
Στο διεθνή διαγωνισμό ταινίας μικρού μήκους, απέσπασε το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας
Βραβεύτηκε επίσης με το 2ο πανελλήνιο βραβείο στο διαγωνισμό “Η μάχη των οχυρών”, συμμετέχει επίσης στο Πανελλήνιο συνέδριο μουσικοπαιδαγωγών της ΕΕΜΕ και προβλήθηκε στο μουσείο σύγχρονης τέχνης του Ζάγκρεμπ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.