Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της serexpo – Βίντεο

εγκαίνια serexpo 2022
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια της serexpo 2022, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου.

εγκαίνια serexpo 2022

- Διαφήμιση -

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, οι Βουλευτές Σερρών Φ.Αραμπαταζή, Τ.Χατζηβασιλείου, Λ.Αβραμάκης και Κ.Μπούμπας, η Γ.Γραμμ. του ΥπΑΑΤ, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, οι Δήμαρχοι, Βισαλτίας Αθ.Μασλαρινός, Εμμ.Παππά Δ.Νότας, Ηράκλειας Γ.Κουτσάκης και Ν.Ζίχνης Παντελής Μπόζης πλήθος προέδρων και εκπροσώπων φορέων καθώς και μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Σε δηλώσεις τους όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι έκαναν αναφορά στον αείμνηστο Πρόεδρο του ΕΒΕΣ Χρήστο Μέγκλα, καθώς και στο όραμά του τόσο για την δημιουργία και την εξέλιξη της serexpo, όσο και για την διεκδίκηση και διαμόρφωση του Επιχειρηματικού Κέντρου που φέρει το όνομά του.

Το σύνθημα για την επίσημη έναρξη της serexpo έδωσαν σε ειδική τελετή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος Σερρών καθώς και η χήρα του αείμνηστου Προέδρου του Επιμελητηρίου, Ελίζα Μέγκλα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.