Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα 200.000 voucher διακοπών

Κοινωνικός τουρισμός: Ανοιχτή η πλατφόρμα Τουρισμός για όλους αποτελέσματα -serrespost
- Διαφήμιση -

Τουρισμός για όλους: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τα 200.000 voucher διακοπών

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του υπουργείου Τουρισμού που ανέδειξε 200.000 νέους τυχερούς που κερδίζουν voucher αξίας 150 ευρώ από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

- Διαφήμιση -

Η νέα κλήρωση είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, ενώ συμμετείχαν όλοι όσοι είχαν κάνει αίτηση στην 1η φάση του προγράμματος και δεν είχαν κληρωθεί. Ωστόσο, το υπουργείο ανακοίνωσε σήμερα τους νέους δικαιούχους. Η πρώτη κλήρωση για το πρόγραμμα διακοπών που υλοποιεί το υπουργείο Τουρισμού είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουλίου, ενώ όσοι έχουν κληρωθεί θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher τους μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Οι νέοι δικαιούχοι που κληρώθηκαν θα λάβουν ενημερωτικό , ενώ εντός των επόμενων ημερών θα λάβουν στο κινητό τους την άυλη ψηφιακή κάρτα που θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν άμεσα για να πληρώσουν παρόχους διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» επιδοτεί:

150 ευρώ ανά δικαιούχο

200 ευρώ για άτομα με αναπηρία άνω του 67%

Δείτε αν κληρωθήκατε στην τελευτάια κλήρωση, πατώντας ΕΔΩ.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

  • Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2022» προσφέρει επιδότηση διαμονής ύψους 150 Euro (200 Euro για ΑΜΕΑ) μέσω ψηφιακής κάρτας.
  • Για πρώτη φορά, η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε κάθε ξενοδοχείο και κατάλυμα της χώρας μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, καλύπτοντας το σύνολο της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.
  • Οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα – θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ενώ, όπως τονίσαμε και παραπάνω θα αναρτηθεί νέο αρχείο στη σελίδα του tourism4all με τους δικαιούχους των νέων voucher.
  • Το Πρόγραμμα αποτελεί την αναβαθμισμένη ψηφιακή εκδοχή του ομώνυμου Προγράμματος των προηγούμενων ετών, καθώς για πρώτη φορά προβλέπονται:
  1. αυξημένη επιδότηση 150€ ανά δικαιούχο (από 120€ που ήταν πέρυσι),
  2. ειδική πρόβλεψη για υψηλότερη επιδότηση 200€ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%,
  3. ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς
  4. άμεση αποζημίωση των παρόχων, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες
  5. εξαργύρωση του e-voucher εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.