Πρόταση Παπαφωτίου για σύμπραξη της αντιπολίτευσης στο Δ.Σερρών

77
Αριάδνη Παπαφωτίου πρόταση για σύμπραξη Αριάδνη Παπαφωτίου:
- Διαφήμιση -

Με δελτίο τύπου που κοινοποίησε στα ΜΜΕ η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου καταθέτει πρόταση για σύμπραξη της αντιπολίτευσης στο Δ.Σερρών, με φόντο τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
Είμαστε στον τέταρτο χρόνο της θητείας του κ. Χρυσάφη, και οι δημότες αντί της ανάπτυξης και ευημερίας της πόλης και των χωριών εισπράττουν κατευθυνόμενη και πληρωμένη τηλεοπτική πληροφορία που προσπαθεί να κρύψει και να αλλοιώσει την πραγματικότητα.

- Διαφήμιση -

Ένα χρόνο πριν από τις Δημοτικές εκλογές, καλούμαστε να απαντήσουμε στο ερώτημα:
-Πού θα πάει ο Δήμος μας και ποιοί μπορούν να κρατήσουν το τιμόνι του?

Οι τελευταίες ανακατατάξεις στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, κάνουν πιο καθαρή την εικόνα του ποιός συμμαχεί με την Αδιαφάνεια, την κακή Διαχείριση, την Αναξιοκρατία και την Αναποτελεσματικότητα.

Σε όλες τις Παρατάξεις, συμπεριλαμβανόμενης και αυτής του κ. Χρυσάφη, υπάρχουν συνάδελφοι με υγιή και φιλοπρόοδη σκέψη που μοιράζονται με τους συμπολίτες μας αυτή την γενική απογοήτευση και λύπη για την κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος μας.

Είναι η ώρα που πρέπει να αναδειχτεί το σωστό και ωφέλιμο για τον Δήμο.
Μόνο οι δυνάμεις και τα πρόσωπα που εκλέχτηκαν και θητεύουν στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορούν να το κάνουν αξιόπιστα, γνωρίζοντας εκ των έσω την πραγματική κατάσταση στα Οικονομικά, στην Διοίκηση, στα Έργα και στην Διαχείριση της Δημοτικής Αρχής.

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ σύμπραξή μας σε κρίσιμα και σοβαρά θέματα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσων έχουμε οδηγό τις Αρχές της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, μπορεί όχι μόνο να αποκαλύψει και να ακυρώσει την επιζήμια δράση της Δημοτικής Αρχής του κ. Χρυσάφη, τις σπατάλες, την ευνοιοκρατία, την τοξικότητα και την άγονη πολιτική της φιγούρας αλλά να γεννήσει το καινούριο και να εμπνεύσει την χαμένη εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους συνδημότες μας.

Σε αυτή την προοπτική απευθύνομαι πρώτα στους συναδέλφους μου επικεφαλής Παρατάξεων, κ.κ. Στέφανο ΦΩΤΙΑΔΗ, Ηλία ΓΚΟΤΣΗ, Αντώνη ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ και Παύλο ΦΑΡΜΑΚΗ και θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση όλων των συναδέλφων μου στο ΔΣ, τόσο των νέων στην Αυτοδιοίκηση όσο και των εμπειρότερων με προσφορά ετών, γνώσεις και κρίση.

Για να επιτελέσουμε τον θεσμικό μας ρόλο απέναντι στους συμπολίτες μας, που διψούν να πάει ο τόπος μας μπροστά.

ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Επικεφαλής ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.