Ο Λευτέρης Αβραμάκης Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας – Βίντεο

55
Λευτέρης Αβραμάκης Σ/Ν Υπουργείου Υγείας
- Διαφήμιση -

Ο Λευτέρης Αβραμάκης Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας

Η τοποθέτηση του Βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρη Αβραμάκη, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ως Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας «Σύσταση και οργάνωση ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

- Διαφήμιση -

Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, στην τοποθέτησή του κατά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, χαρακτήρισε θεσμική εκκρεμότητα τη μη ύπαρξη ΝΠΔΔ για τους τεχνολόγους ακτινολογίας – ακτινοθεραπείας Ελλάδας και η σύσταση του αποτελεί μια αναγκαία θεσμική υποχρέωση για την αναβάθμιση της εκπροσώπησης της συγκεκριμένης επαγγελματικής ομάδας που ευελπιστούμε ότι θα βελτιώσει τόσο τις εργασιακές τους συνθήκες όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους πολίτες.

Σε ότι αφορά όμως την πανδημία και τις πολιτικές αντιμετώπισής της που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ άσκησε σκληρή κριτική τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι εκ του αποτελέσματος η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του κ.Αβραμάκη:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.