Δήμος Σερρών: Πραγματοποιήθηκε η Δράση “Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο” – Βίντεο

102
Δήμος Σερρών: Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο
- Διαφήμιση -

Δήμος Σερρών: Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο

Με τη διοργάνωση της Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο ολοκληρώθηκαν σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου οι δράσεις του Δήμου Σερρών για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022.

- Διαφήμιση -

Για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο πραγματοποιήθηκε συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για δύο ώρες από τις 10:30 έως τις 12:30 σε τμήμα της οδού Δημ. Φλωριά με τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας Σερρών, ενώ πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση στην οδό Καραμανλή, με σκοπό την ενημέρωση για θέματα προσβασιμότητας.

Συγκεκριμένα, αποκλείστηκε συμβολικά η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δημ. Φλωριά από την οδό Καραμανλή έως την οδό Υψηλάντου, καθώς και στην οδό Κων.Καραμανλή από την οδό 29ης Ιουνίου έως την οδό Φλωριά.

Στις δράσεις της ημέρας συμμετείχαν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες όπως η Κ.Ε.Δ.Η.Σ., το ΚΤΕΑΛ Σερρών, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Τροχαία Σερρών, σχολεία κ.α.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.