Αγιασμός των «κόκκινων» τμημάτων στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας (25/9)

85
Αγιασμός «κόκκινων»-serrespost
- Διαφήμιση -

Αγιασμός των «κόκκινων» τμημάτων στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας (25/9)

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, με τον Πανσερραϊκό – ΑμεΑ και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, θα πραγματοποιήσουν τον ετήσιο Αγιασμό, όλων των τμημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2022/23, το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στις 11:30, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, στο ανακαινισμένο γήπεδο, της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

- Διαφήμιση -

Η καθιερωμένη εκδήλωση του Αγιασμού, των 17 «κόκκινων» τμημάτων, δείχνει το μέγεθος του ιστορικού πολυαθλητικού συλλόγου, που με περισσότερους από 1000 αθλητές, προπονητές και παράγοντες, αποτελεί τον πρώτο περιφερειακό σύλλογο της χώρας και μέλος της Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων (EMCA).

Η Πανσερραϊκή οικογένεια προσκαλεί επίσημα, όλες τις αρχές του Νομού Σερρών (Δήμαρχος- Αντιπεριφερειάρχης- Βουλευτές- Υπουργοί- Εκπρόσωποι Αθλητικών Πολιτιστικών Φορέων κ.λ.π.), στον Αγιασμό, τον οποίο θα τελέσει εκπρόσωπος, της Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.