Συνέντευξη Στέφανου Φωτιάδη για όλους και για όλα – Βίντεο

134
Στέφανος Φωτιάδης διεργασίες διαδοχής
- Διαφήμιση -

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία της παράταξης ΣΕΡΡΑΣ, ανακοίνωσε επίσημα ο επικεφαλής της, Στέφανος Φωτιάδης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ.Φωτιάδης ανακοίνωσε ότι θα εκκινήσουν άμεσα διαδικασίες διαδοχής για την ηγεσία της παράταξης, η οποία όπως κατηγορηματικά δήλωσε, θα συμμετέχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

- Διαφήμιση -

Στέφανος Φωτιάδης: “Η αυτοδιοικητική μου δραστηριότητα, στον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσας περιόδου, την 31-12-2023.”

Μίλησε για τις ανεξαρτητοποιήσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξης και τόνισε πως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρέασαν την ομαλή άσκηση αντιπολίτευσης ήταν η πανδημία και οι ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν με τις εξ αποστάσεως συνεδριάσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε την αρχική τοποθέτηση του κ.Φωτιάδη με την ανακοίνωση της έναρξης διαδικασίας για τη διάδοχη κατάσταση στην παράταξη:

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ.Φωτιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο  συμμετοχής του, στις βουλευτικές εκλογές και αποκάλυψε πως δέχτηκε προτάσεις τόσο από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, αναφέρθηκε στις ανεξαρτητοποιήσεις του κ.Χρυσανθίδη και της κας Καλώτα, αλλά και στο κλίμα που επικρατεί στην παράταξη. Τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τη διαδοχή, λέγοντας πως η παράταξη είναι ανοιχτή και σε νέα στελέχη από όλους τους χώρους.

Για την πιθανότητα ανεξαρτητοποίησης και άλλων στελεχών της παράταξης ο κ.Φωτιάδης είπε πως δεν θα απολογηθεί για κανέναν και ο καθένας μπορεί να αποφασίσει αλλά και να απολογηθεί για τον εαυτό του.

Ο επικεφαλής της παράταξης ΣΕΡΡΑΣ, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε, για το γεγονός ότι δεν ασκεί ισχυρή αντιπολίτευση, όπως συνέβαινε επί δημοτικής αρχής Πέτρου Αγγελίδη.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου και τις απαντήσεις του κ.Φωτιάδη στα ερωτήματα που τέθηκαν από τους Σερραίους δημοσιογράφους:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.