ΥΠΑΑΤ: Μέτρα συγκράτησης του κόστους παραγωγής για αγρότες-κτηνοτρόφους

73
ΥΠΑΑΤ: Μέτρα συγκράτησης κόστους παραγωγής Έκθετοι 30.000 αγρότες με αμφισβητούμενη serrespost ΚΑΠ μικροκαλλιεργητές Μητρώο Γεωργών ενστάσεις Σχέδια Βελτίωσης
- Διαφήμιση -

ΥΠΑΑΤ: Μέτρα συγκράτησης του κόστους παραγωγής για αγρότες-κτηνοτρόφους

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει προκαλέσει μεγάλη αύξηση στο κόστος παραγωγής του πρωτογενούς τομέα, σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

- Διαφήμιση -

Οι Έλληνες αγρότες, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τον τελευταίο καιρό έχουν δει τις τιμές που καταβάλλουν για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών για τις γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις να έχουν αυξηθεί κατά 25%, σε σχέση με την περσινή χρονιά. Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έλαβε μέτρα που είχαν ως στόχο να αποτελέσουν «αντίβαρο» και να στηρίξουν τους παραγωγούς, ώστε να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την κρίση και να συνεχίσουν τη παραγωγή τους.

Οι ανακοινώσεις που έγιναν από το ΥΠΑΑΤ κατά το τρέχον έτος, έχουν ως στόχο τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος βοηθώντας παράλληλα στη μείωση του κόστους, το οποίο αυξήθηκε από τον συνδυασμό της ενεργειακής, κλιματικής και γεωστρατηγικής…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.