Ευχαριστήρια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη από τον Ναυταθλητικό Περ. Σύλλόγο Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ»

87
«ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ» ευχαριστήρια επιστολή Αντιπεριφερειάρχη -serrespost
- Διαφήμιση -

Ευχαριστήρια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη από τον Ναυταθλητικό Περ. Σύλλόγο Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ»

Το Δ.Σ., οι αθλητές και τα μέλη του Ναυταθλητικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ», μετά την εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στο κωπηλατοδρόμιο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, με τίτλο: «Νότες στο φως της λίμνης», ευχαριστεί θερμά την Π.Ε. Σερρών και τους συνεργάτες της υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας, για την καθοριστική στήριξή τους στην εν λόγω εκδήλωση πολιτισμού – αθλητισμού και προσέγγισης πολιτών από όλο το Νομό για τη γνωριμία του Κωπηλατοδρομίου και των αθλητικών δράσεων του Συλλόγου.

- Διαφήμιση -

Επιπλέον θέλησαν να ευχαριστήσουν για τον ψεκασμό κατά των κουνουπιών που πραγματοποίησε η ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. και συνέβαλε στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Ευελπιστούν στη συνέχιση της πολύτιμης στήριξής στις προσπάθειές τους για ανάπτυξη της κωπηλασίας στο Νομό Σερρών, του πολιτισμού, της προστασίας και αναβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.