Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών – Τα θέματα

74
Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής -serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ.Σερρών την ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 12:00 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση και έκφραση γνώμης επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο: Κατασκευή νέας γέφυρας «Τσέλιου» και προσαρμογή στην υφιστάμενη κατάσταση των οδικών κόμβων εντός του αστικού ιστού της πόλης Σερρών Δ. Σερρών ΠΕ Σερρών ΠΚΜ».

2ο ΘΕΜΑ:
« Καθορισμός δικαιώματος για την εμπορία υδάτων».

3ο ΘΕΜΑ:
«Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ηλία επί της οδού Γ. Παπανδρέου αρ.22».

4ο ΘΕΜΑ:
« Έγκριση ιδιωτικού χώρου στάθμευσης ΑΜΕΑ, πλησίον της οδού Αιχμαλώτων 16-18 (πρώην Ομήρων), για το υπ’ αριθμ. όχημα ΕΡΚ 3545».

- Διαφήμιση -

5ο ΘΕΜΑ: «Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στο υπ’ αριθμ. 7565 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Σερρών, σε υφιστάμενη αγροτική οδό για τη λειτουργία επιχείρησης εμπορίας λουλουδιών και ανθέων».

6ο ΘΕΜΑ:
« Έγκριση απότμησης πεζοδρομίου για τη λειτουργία επιχείρησης χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών στο υπ’ αριθμ. 135 οικόπεδο στον οικισμό Χριστός».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.