Προς οριστική επίλυση το θέμα των κατασκηνώσεων του Δ.Σερρών – Βίντεο

Κατασκηνώσεις Δήμου Σερρών Χρυσοπηγής Ξενώνες Χρυσοπηγής
- Διαφήμιση -

Ένα θέμα που απασχόλησε διαχρονικά τις δημοτικές αρχές και αποτέλεσε “αγκάθι” για οξείες πολιτικές αντιπαραθέσεις, φαίνεται πως βαίνει προς οριστική επίλυση προς όφελος του Δήμου, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Σερραίων Αλέξανδρου Χρυσάφη. 

Το πρόβλημα με τους “ξενώνες” ή “κατασκηνώσεις” της Χρυσοπηγής, ήταν και είναι μέχρι σήμερα ότι δεν διαθέτουν άδεια λειτουργίας άρα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον Δήμο Σερρών, εξαιτίας ενός “νομικού λαβυρίνθου”.

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης με αφορμή τη διοργάνωση της 18ης Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης στις Σέρρες, έκανε γνωστό πως έχει βρεθεί νόμιμη λύση και το θέμα θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Έτσι ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να θέσει σε λειτουργία τις κατασκηνώσεις οι οποίες χρησιμεύουν και ως ξενώνες για τη φιλοξενία συλλόγων και φορέων που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις του Δήμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη από τον Νοέμβριο του 2018, επί Δημοτικής Αρχής Πέτρου Αγγελίδη, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των δημοτικών ξενώνων Χρυσοπηγής προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο του 2019 και παρουσιάστηκε το πέρας τους, σε ειδική συνέντευξη από τον τ.Δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη και τον τότε Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ηλία Γκότση.
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.