Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή» (Βίντεο)

61
Μανώλης Χριστοδουλάκης-serrespost
- Διαφήμιση -

Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή» (Βίντεο)

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, στους δημοσιογράφους Γ. Παπαδάκη και Μ. Αναστασοπούλου.

- Διαφήμιση -

Αναφερόμενος στην δήλωση Πέτσα ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» τόνισε πως δεν ειπώθηκε σε μια άσχετη στιγμή και ότι είναι άστοχη: «Υποκρύπτει μία λογική της κυβέρνησης που λέει ότι κάποιοι μπορεί να μείνουν πίσω σε αυτή την κρίση, χωρίς στήριξη και χωρίς βοήθεια» σημείωσε.

Υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση έχει ξοδέψει 56 δις από την πανδημία μέχρι σήμερα τα οποία πήγαν οριζόντια και μη στοχευμένα και πάρα πολλά από αυτά έγιναν προσωπικές καταθέσεις. Είναι χρήματα που λείπουν από το σημερινό δημοσιονομικό χώρο».

Για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ υποστήριξε ότι «έλειπαν οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι συνταξιούχοι προ του ’16, οι νέοι επαγγελματίες, οι μικρομεσαίοι και βέβαια έλειπε το πλαφόν στην λιανική τιμή του ρεύματος που προτείνουμε εμείς».

Όπως σημείωσε όμως χαρακτηριστικά «έλειπε οποιαδήποτε αναφορά στην λειτουργία των θεσμών, στην δημοκρατία και στο κράτος δικαίου. Φαίνεται ότι 5,5 δις κοστίζει η λήθη του λαού, για την θεσμική εκτροπή που συνέβη».

Τέλος υποστήριξε ότι «η χώρα αξίζει καλύτερα. Σε αυτή την αντιπαράθεση άνευ επιχειρηματολογίας, εμείς δεν στηρίζουμε κανέναν. Ο κος. Ανδρουλάκης θα παρουσιάσει στην Θεσσαλονίκη το δικό μας πρόγραμμα, για το πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την προβληματική διακυβέρνηση σε συνέχεια της προηγούμενης προβληματικής διακυβέρνησης. Το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην κοινωνία. Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή».

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.