Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών: Στο κατάμεστο θέατρο πραγματοποιήθηκε η παιδική παράσταση «Τρεις…. και ο Αίσωπος»

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών παιδική παράσταση -serrespost
- Διαφήμιση -

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών: Στο κατάμεστο θέατρο πραγματοποιήθηκε η παιδική παράσταση «Τρεις…. και ο Αίσωπος»

Χθες το βράδυ στο Θερινό Θεατράκι Σερρών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών για τα παιδιά των συναδέλφων τους.

- Διαφήμιση -

Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο, η παιδική θεατρική παράσταση «Τρεις…. και ο Αίσωπος» από τη Θεατρική ομάδα παιδικού θεάτρου «Μικρός Βορράς» μαγνήτισε και συνεπήρε την προσοχή και φαντασία μικρών και μεγάλων θεατών, προσφέροντας ψυχαγωγία, ευχαρίστηση και άφθονο γέλιο μεταφέροντας ταυτόχρονα επίκαιρα και σημαντικά μηνύματα μέσω των μύθων του κορυφαίου μυθογράφου Αίσωπου.

Συγχρόνως, στους γονείς των παιδιών που θα φοιτήσουν την προσεχή σχολική περίοδο στην Α’ Δημοτικού δόθηκαν δωροεπιταγές των τριάντα (30) Ευρώ για αγορά σχολικών ειδών από το κατάστημα-βιβλιοπωλείο των Σερρών ”ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΙ”.

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες και ικανοποίηση θέλησε να απευθύνει η Ένωση στη Θεατρική ομάδα ”Μικρός Βορράς” για την άψογη συνεργασία, ανταπόκριση και προθυμία τους για την πραγματοποίηση της παράστασης.

Ευχαρίστησαν επίσης το Δήμο Σερρών και την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την ευγενική παραχώρηση του Θερινού Θεάτρου Σερρών αλλά και τα βιβλιοπωλεία ”ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΙ” για την προσφορά δωροεπιταγών και την οικονομική συμμετοχή τους στην αγορά των σχολικών ειδών για ακόμη μια χρονιά.

Τα χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα των παιδιών και τα κολακευτικά σχόλια των συναδέλφων τους για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης αντικατοπτρίζουν την ικανοποίηση και την αναγνώριση των ενεργειών τους για την επιτυχία της. Σας εύχονται ολόψυχα σε όλους υγεία και ευημερία και στους μικρούς μαθητές καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.