Η Σαντορίνη ξεχωρίζει στην Ευρώπη και το φθινόπωρο

113
ελληνικό καλοκαίρι
- Διαφήμιση -

Όσο διαρκεί το ελληνικό καλοκαίρι, οι τουρίστες θα συνεχίζουν να επισκέπτονται ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυφωτογραφημένα νησιά του κόσμου.

Η βασίλισσα των Κυκλάδων συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έξι καλύτερα μέρη της Ευρώπης που συστήνουν οι επαγγελματίες των ταξιδιών για το φετινό φθινόπωρο, σύμφωνα με το Bloomberg και για ακόμη μια φορά, η σεζόν δεν τελειώνει ακόμη για τη Σαντορίνη.

- Διαφήμιση -

«Όσο πιο νότια πηγαίνετε, τόσο περισσότερο διαρκεί το καλοκαίρι», λέει η Brie Shelly του πολυτελούς ταξιδιωτικού γραφείου Embark Beyond, εξηγώντας ότι σε προορισμούς όπως οι Βαλεαρίδες Νήσοι της Ισπανίας και η Ελλάδα, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ζεστό, ξηρό καιρό μέχρι τον Οκτώβριο. Η Σαντορίνη, μάλιστα, έχει τη μεγαλύτερη σεζόν στην περιοχή, παραμένοντας δυνατός προορισμός για τουρίστες από το εξωτερικό μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.


Οι υπόλοιποι προορισμοί τους οποίους συστήνει το Bloomberg για το φθινόπωρο είναι η Λίμνη Κόμο στην Ιταλία, η Πράγα, η Σικελία και η Πορτογαλία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.