5η Πανσερραϊκή Θρακιώτικη Χορευτική Συνάντηση

5η Πανσερραϊκή Θρακιώτικη Χορευτική Συνάντηση-serrespost
- Διαφήμιση -

5η Πανσερραϊκή Θρακιώτικη Χορευτική Συνάντηση

Η ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ Ν.ΣΕΡΡΩΝ και η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ διοργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2022 για τα 100 χρόνια από τον τελικό ξεριζωμό αλλά και την προβολή του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ της ΠΟΘΣ που βρίσκεται στον Θολό του Δήμου Ν. Ζίχνης Σερρών. Οι εκδηλώσεις αφιερώνονται στην επίσημη αναγνώριση από την βουλή των Ελλήνων και καθιέρωση ως ημέρα μνήμης των θυμάτων του θρακικού Ελληνισμού της “6ης Απριλίου”.

- Διαφήμιση -

Παρασκευή 2/9/22 -8.30 μμ στο γήπεδο του Θολού η 5Η ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με το μουσικό σχήμα ΟΔΡΥΣΕΣ και την Κατερίνα Δούκα.
Σάββατο 3/9/22- 8.30 μμ στο Μουσείο του Θρακικού Ελληνισμού στο Θολό η 1η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με το μουσικό σχήμα ΗΔΩΝΕΣ.

Εκατοντάδες χορευτές, χορωδοί και μέλη των συλλόγων του Ν. Σερρών Θρακικής καταγωγής αλλά και μελών της ΠΟΘΣ παρουσιάζουν χορούς τραγούδια, γεύσεις, δρώμενα και ιστορικά στοιχεία της Θράκης. Και τις δύο βραδιές θα ακολουθήσει γλέντι για όλο τον κόσμο.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.