Νέα προσθήκη στη «Συμμαχία Σερραίων»

244
Νέα προσθήκη στη «Συμμαχία Σερραίων»
- Διαφήμιση -

Νέα προσθήκη στη «Συμμαχία Σερραίων» ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα καθώς στην Αυτοδιοικητική παράταξη προστέθηκε ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σερρών Άγγελος Τύλλιος. Όπως φαίνεται οι “μηχανές” έχουν ανάψει για τα καλά… με φόντο τις εκλογές του 2023.

Η δήλωση του Δημάρχου Σερραίων και επικεφαλής της “Συμμαχίας Σερραίων”, Αλέξανδρου Χρυσάφη:
Η «Συμμαχία Σερραίων» συνεχίζει να Μεγαλώνει…
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2023 θα είναι ακόμη ένας ενεργός πολίτης των Σερρών, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σερρών Αγγελος Τυλλιος .
Ο Άγγελος Τύλλιος, μάχιμος αστυνομικός,επί 33 χρόνια, υπηρετώντας με ζήλο και αυταπάρνηση την κοινωνία και την πατρίδα, έχει αφήσει ένα έντονο θετικό αποτύπωμα σ όλους τους τομείς ευθύνης που υπηρέτησε, ενώ δραστηριοποιήθηκε έντονα από σημαντικές θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σερρών.
Για αυτό και έχει να προσφέρει πολλά στη μάχη της παράταξής για την μεταμόρφωση του τόπου μας σε έναν αξιοβίωτο τόπο!
Είμαι πολύ χαρούμενος που η «Συμμαχία Σερραίων» γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή με καταξιωμένους και δραστήριους συνδημότες μας.
Όλοι μαζί πιο δυνατοί!

- Διαφήμιση -

Η δήλωση του κ.Τύλλιου:
Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη να είμαι υποψήφιος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.
Στόχος μου είναι να ενώσω τις δυνάμεις μου σε αυτή τη δυναμική Συμμαχία, που ήδη έχει αφήσει το στίγμα της στη βελτίωση της καθημερινότητας στον Δήμο Σερρών.
Δηλώνω παρών στη μάχη της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη για τον μέλλον του τόπου μας!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.