Δ.Αμφίπολης – Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 2ος Διαγωνισμός Γαστρονομίας (βίντεο)

147
2ος Διαγωνισμός Γαστρονομίας
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 2ος Διαγωνισμός Γαστρονομίας του Δήμου Αμφίπολης στην κεντρική πλατεία του Ροδολίβους την Πέμπτη 11 Αυγούστου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σύλλογοι, τοπικοί φορείς και επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι προέβαλαν την γαστρονομία και τα προϊόντα του τόπου. Τις γευστικές τους δημιουργίες έκριναν αναγνωρισμένοι chef της Ελλάδας, ενώ πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο πρώην αρχιchef της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας κος Αθανάσιος Σκούρας.

- Διαφήμιση -

Μέλη της επιτροπής ήταν επίσης,  ο κος Μπέκας Βασίλης, Αρχιμάγειρας στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο κος Νιώτης Γεώργιος Executive Chef, ο κος Μουζάκης Κωνσταντίνος Αρχιμάγειρας και Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων “Ακρόπολης” και ο κος Παρασιάκος Ανδρέας Αρχιμάγειρας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η εξωστρέφεια και η προβολή του Δήμου και των τοπικών προϊόντων, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Αμφίπολης Στέργιου Φραστανλή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.