6η Γιορτή Αθλητισμού: Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου και ο Σάββας Κεφαλίδης τιμώμενα πρόσωπα στον Δ.Παγγαίου

146
6η Γιορτή Αθλητισμού-serrespost
- Διαφήμιση -

6η Γιορτή Αθλητισμού: Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου και ο Σάββας Κεφαλίδης τιμώμενα πρόσωπα στον Δήμο Παγγαίου!

Στον Δήμο Παγγαίου αγαπάνε τον αθλητισμό και το δείχνουν!!! Από το 2017 έχει θεσμοθετήσει τη Γιορτή Αθλητισμού όπου σε αυτή τιμά τους αθλητές και αθλήτριες, με καταγωγή τον Δήμο, που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά, ενώ βραβεύει και αθλητές/τριες ή παράγοντες του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής τους οποίους θεωρεί φωτεινό παράδειγμα για τους νέους και ως προτροπή να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

- Διαφήμιση -

«Ψυχή» της εκδήλωσης ένας άνθρωπος που αγαπά αποδεδειγμένα τον αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις, ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης.

Η φετινή 6η Γιορτή Αθλητισμού έχει ως κεντρικό θέμα της τον Κλασικό Αθλητισμό, μιας και ο Δήμος Παγγαίου, μετά και την κατασκευή του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για τη διάδοση και ανάδειξη των αθλημάτων στίβου, φιλοξενώντας, παράλληλα, αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας.

Στα πλαίσια αυτά θα βραβευθεί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 2022 στο άλμα επί κοντώ, Σερραία Ηλιάνα Τριανταφύλλου και ο προπονητής της και ομοσπονδιακός προπονητής, Σάββας Κεφαλίδης.

«Η γιορτή θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και ο χώρος που θα λάβει χώρα, μετά και την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, είναι ο προαύλιος χώρος του Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, ένας διαφορετικός χώρος εκδηλώσεων, όπου με τον απόλυτο σεβασμό προς το μνημείο, είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας», αναφέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου, Χρήστος Μποσμπότης.

Να επισημάνουμε πως η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, έχει αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό γενικότερα και ειδικά για τον Στίβο, βοηθώντας και στηρίζοντας τους αθλητές και αθλήτριες με υλικοτεχνικές παροχές, στην προσπάθεια τους και μάλιστα πριν τις επιτυχίες τους!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.