Ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών για την αναβολή της παράστασης στον Προβατά

204
Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου «ΔΕΛΗΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ» -serrespost
- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών για την αναβολή της παράστασης στον Προβατά:

Το ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει στον Νομό Σερρών με μια εξαιρετική παράσταση.
Το “Καλοκαίρι της κωμωδίας” έχει ήδη αγκαλιαστεί με αγάπη και ενθουσιασμό από τους Σερραίους, τόσο στην πόλη όσο και στον νομό. Η περιοδεία συνεχίζεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Θα πάμε παντού.

Δεν ζητάμε πολλά, μόνο την κατανόηση σας όταν οι άνθρωποι μας, ηθοποιοί και τεχνικοί, μοχθούν για το καλύτερο, ώστε η παράσταση μας να είναι όσο πιο άρτια, όσο πιο πλήρης.

Κάποιες φορές οι συνθήκες γίνονται πολύπλοκες, ιδίως όταν συνυπάρχουν δρώμενα που εξ ορισμού “δυσκολεύουν” το ένα το άλλο. Κάτι τέτοιο συνέβη στον Προβατά.

- Διαφήμιση -

Είναι αυτονόητο πως κατανοούμε τις συναισθηματικές αντιδράσεις των κατοίκων. Ζητούμε να δεχθούν κι εκείνοι με καλή πίστη τις διαπιστώσεις των ηθοποιών και των τεχνικών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ μας. Και να δώσουμε νέο ραντεβού στο όμορφο χωριό, σε χώρο που να μπορεί να αναδείξει όσο καλύτερα γίνεται την μαγεία του Θεάτρου ως τέχνη και το ταλέντο των συντελεστών της θεατρικής μας παράστασης.

Με εκτίμηση κι αγάπη
Ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ Σάββας Ρίζος
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιώργος Ανδρέου

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.