Προς τελική έγκριση η ασφαλτόστρωση από Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας μέχρι τη γέφυρα της Μπέλιτσας

245
ασφαλτόστρωση από Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας
- Διαφήμιση -

Προς τελική έγκριση η ασφαλτόστρωση από Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας μέχρι τη γέφυρα της Μπέλιτσας

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, αναφέρει σχετικά:
Ευχάριστα νέα για τον Δήμο Σερρών έφερε η σημερινή συνάντηση εργασίας με την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της ΝΔ και Βουλευτή Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή στο Δημαρχείο.
Η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Σερρών στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για το έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του αγροτικού δρόμου μήκους 2,65 χλμ. από το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας μέχρι τη γέφυρα της Μπέλιτσας βρίσκεται στην τελική φάση έγκρισης για χρηματοδότηση ύψους 913.800 ευρώ, καθώς πληροί όλες τις τεχνικές και ποιοτικές απαιτήσεις.
Ένα αποτέλεσμα, που ήρθε μετά από την εξαιρετική και συνεχή συνεργασία που είχαμε από το καλοκαίρι του 2021 με την πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή και την πολύ καλή προετοιμασία ωρίμανσης της πρότασης από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Η αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή, καθώς βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων και των παραγωγών στις αγροτικές περιοχές του Δήμου μας.
Ήδη, έχουμε δημοπρατήσει το έργο αναβάθμισης της αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους 28 χλμ προϋπολογισμού 1 εκατ. με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μετά την πολύτιμη συνδρομή του Υπουργού Κώστα Καραμανλή.
Χαίρομαι πολύ που στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση των υποδομών του αγροτικού τομέα στον Δήμο Σερρών έχουμε τέτοιους συμμάχους!

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.