Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Στις 23/8 η παρουσίαση της νέας ομάδας και η έναρξη της προετοιμασίας

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός πρόγραμμα-serrespost
- Διαφήμιση -

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Στις 23/8 η παρουσίαση της νέας ομάδας και η έναρξη της προετοιμασίας

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ξεκίνησε.

- Διαφήμιση -

Η συνεργασία των σερραϊκών ομάδων προχωρά ενισχυμένη και με τις εμπειρίες που αποκόμισε από την πρώτη πετυχημένη αγωνιστική χρονιά του εγχειρήματος, όπου ευοδώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι στόχοι που είχαν θέσει οι εμπνευστές του εγχειρήματος Παναγιώτου Τάσος (Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και Βέρρος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος της ΑΕΣ) .

Η διοίκηση νωρίτερα από κάθε άλλη φορά έχει ενισχύσει την ομάδα σε όλες τις θέσεις, με βάσει τις καινοτομίες που εισήγαγε η ΕΟΚ και θα την παρουσιάσει επίσημα στις 23 Αυγούστου 2022 ταυτόχρονα με την έναρξη της προετοιμασίας για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Την εβδομάδα αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οι αθλητές της ομάδας θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτες προπονήσεις στο ΔΑΚ Σερρών. Η έναρξη του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2022.

Στον 4ο όμιλο που αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ θα έχει αντιπάλους

4ος όμιλος (11 ομάδες)

1. Γέφυρα

2. Λεύκιππος Ξάνθης

3. Μαχητές Πεύκων.

4. Μακεδονικός

5. Ευκαρπία

6. Ερμής Λαγκαδά

7. Πανσερραϊκός

8. Πολύγυρος

9. ΧΑΝΘ

10. ΔΕΚΑ

11. Σταυρούπολη

Στη λίγκα της Β’ Εθνικής αγωνίζονται 46 σύλλογοι οι οποίοι μοιράστηκαν σε 4 ομίλους. Από αυτούς, μόνο οι 4 θα ανέβουν στο επίπεδο της Α2 Ανδρών μετά τη σεζόν ενώ συνολικά θα υποβιβαστούν 14 εξ αυτών στη Γ’ Εθνική.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.