Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Βασίλης Χατζημιχαηλίδης με τη Συμμαχία Σερραίων

113
Βασίλης Χατζημιχαηλίδης Συμμαχία Σερρών-Serrespost
- Διαφήμιση -

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Βασίλης Χατζημιχαηλίδης με τη Συμμαχία Σερραίων

Ο Βασίλης Χατζημιχαηλίδης και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα γνωστοποίησαν την ένταξή του κ.Χατζημιχαηλίδη στην ομάδα της Συμμαχίας Σερραίων για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

- Διαφήμιση -

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Χατζημιχαηλίδης:                                     “Συναντήθηκα σήμερα με τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη με τον οποίο μας συνδέει μία φιλία πολλών ετών και αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης. Για αυτό και αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την εξαιρετικά τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμμετέχω στην ομάδα της Συμμαχίας Σερραίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλά από τη Δημοτική Αρχή και θα βοηθήσω και εγώ με τις όποιες δυνάμεις μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Αλέξανδρου Χρυσάφη και της Συμμαχίας Σερραίων για έναν καλύτερο και ομορφότερο Δήμο, στον οποίο χαίρεσαι να ζεις.”

Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης :
”Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο γνωστός και καταξιωμένος δικηγόρος Βασίλης Χατζημιχαηλίδης. Ένας ενεργός πολίτης με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία των Σερρών από τις θέσεις που διετέλεσε, ως Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και ως Διευθυντής του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς (ΚΕ.Δ.Α.Κ.). Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η οικογένεια της Συμμαχίας Σερραίων συνεχίζει να εμπλουτίζεται και να δυναμώνει με άξιους και ικανούς Συμμάχους! Η παράταξή μας συγκεντρώνει ανθρώπους δραστήριους και αποτελεσματικούς. Φέρνουμε καθημερινά κοντά μας όλους αυτούς τους ενεργούς πολίτες, με μοναδικό στόχο να υπηρετήσουμε όλοι μαζί το συμφέρον των Σερραίων.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.