ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή Μύθου Δημήτριο

ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ Μύθου Δημήτριο-serrespost
- Διαφήμιση -

ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή Μύθου Δημήτριο

Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Μύθου, ο οποίος εργάζεται στα τμήματα υποδομής από την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά την δημοσίευση:

- Διαφήμιση -

”Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μύθου ως Υπεύθυνου Προπονητή Ακαδημίας, ο οποίος θα καθοδηγήσει τεχνικά και την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 τα τμήματα υποδομής. Η επέκταση αυτή αποτελεί τη λογική συνέπεια και συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης περσινής συνεργασίας, μετά από την εξαιρετική δουλειά που έγινε και την απόλυτη προσήλωση στο πλάνο της Διοίκησης για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας.

Ο Δημήτρης Μύθου είναι Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος στη Γ.Γ.Α. και μέλος του ΣΕΠΚ. Ως αθλητής, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ και σε όλες τις ανδρικές κατηγορίες από την ίδρυση του Σωματείου (1984) ως και το 1999, από το Β’ Τοπικό Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. έως και τη Β’ Εθνική κατηγορία συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις ανόδους στις πιο πάνω κατηγορίες. Κατέκτησε την 3 η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Έδεσσα το 1990 και την 1 η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στη Σύρο το 1991.

Ως προπονητής, εργάσθηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ από τα μίνι έως και τους άνδρες και ως Α’ προπονητής στις Εθνικές κατηγορίες Γ’, Β’ και Α2, με τις ομάδες, ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ, ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ και ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ. Το 1993, σε ηλικία μόλις 21 ετών, κατέκτησε την 5 η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Ελευθερούπολη. Πέτυχε τρεις ανόδους από τη Γ’ στη Β’ Εθνική κατηγορία, με τρεις διαφορετικές ομάδες (πρωταθλητής με ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ, ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ, δευτεραθλητής με ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ). Από την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 εργάζεται στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ.

Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ εύχεται στον Δημήτρη Μύθου καλή δύναμη και καλή συνέχεια
στο έργο του για την πρόοδο και εξέλιξη των νέων αθλητών του Σερραϊκού Μπάσκετ.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.