Travelling in Greece: το ελληνικό καλοκαίρι σε 4 γραμματόσημα

γραμματόσημα
- Διαφήμιση -

Θυμάστε τις εποχές που γράφαμε γράμματα ή καρτ-ποστάλ στις διακοπές και τα στέλναμε πίσω στους φίλους μας; Ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε αυτή την αγαπημένη συνήθεια, με τα γραμματόσημα που κλείνουν μέσα τους το ελληνικό καλοκαίρι.

Εύκολα και γρήγορα μπορούν, φέτος, οι επισκέπτες της χώρας μας -αλλά και εμείς, τιμής ένεκεν- να ταχυδρομήσουν τις post-cards από τις καλοκαιρινές τους αναμνήσεις, με τα 4 γραμματόσημα «Travelling in Greece» που προτείνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

- Διαφήμιση -

Με χαρακτηριστικές εικόνες από το Ιόνιο, το Αιγαίο, την Κρήτη και τη Ρόδο τα γραμματόσημα Travelling in Greece θα δώσουν τη μοναδική ευκαιρία στους παραλήπτες τους να ταξιδέψουν και εκείνοι στις ομορφιές του ελληνικού καλοκαιριού, σκανάροντας απλά το QR code που βρίσκεται πάνω τους.


Κάθε γραμματόσημο αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό που μας καλεί να τον απολαύσουμε μέσα από τα aerial videos που εξασφάλισαν αποκλειστικά τα ΕΛΤΑ.

Τέσσερις ιδανικοί προορισμοί περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.