Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Σερρών

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο
- Διαφήμιση -

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών αναφέρεται:

- Διαφήμιση -

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αναστάσιο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ & τον Α’ Αντιπρόεδρο Ιωάννη ΚΟΥΝΙΟ, πραγματοποίησε επίσκεψη-συνάντηση με το Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο ΧΡΥΣΑΦΗ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους της Δ.Α. Σερρών, σε ορισμένα εκ των οποίων με τη θετική θεσμική παρέμβαση και αρωγή της Δημοτικής Αρχής έχει επέλθει η διευθέτηση τους.

Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η εξεύρεση λύσης για το χώρο στάθμευσης υπηρεσιακών & κατασχεμένων οχημάτων πέριξ του κτηρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών καθώς ο υφιστάμενος χώρος στάθμευσης έχει περιοριστεί σημαντικά λόγω της κατασκευής του προϋπάρχοντος σχεδίου ποδηλατοδρόμου παραπλεύρως της Δ.Α. Σερρών. Ο κ. Δήμαρχος αφουγκραζόμενος το δίκαιο αίτημα μας και εξετάζοντας τις σχετικές προτάσεις μας, δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση του θέματος με την εξεύρεση και οριοθέτηση χώρου πλησίον του κτηρίου της Δ.Α. Σερρών όπου θα σταθμεύουν υπηρεσιακά οχήματα καθώς και την ενδεχόμενη παραχώρηση χώρου για τη στάθμευση & φύλαξη κατασχεμένων οχημάτων με τη θετική εισήγηση του.

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών με τον ΔήμαρχοΤέλος, ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ εξήρε για ακόμη μια φορά το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία αναγνωρίζοντας τις αντίξοες συνθήκες και τους κινδύνους που διατρέχουν οι συνάδελφοι μας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, τονίζοντας επίσης ότι ο ίδιος και η δημοτική αρχή θα βρίσκονται στο πλευρό μας για την παροχή οιασδήποτε βοήθειας για την απομείωση-απαλοιφή ενδεχόμενων προβλημάτων και ανακυψασών δυσχερειών του επιτελούμενου λειτουργήματος μας, καθώς απώτερος σκοπός όλων είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, των πολιτών και της περιουσίας αυτών.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Δήμαρχο για την τάχιστη ανταπόκριση του αιτήματος της Ένωσης μας για την πραγματοποίηση της συνάντησης, για τη σημαντική αρωγή του σε θέματα που μας απασχόλησαν στο παρελθόν και τη θετική διάθεση του για την επίλυση των τεθέντων από την πλευρά μας ζητημάτων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.