ΑΣΠΑΙΤΕ : Έναρξη προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ στην πόλη των Σερρών

128
ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ -serrespost
- Διαφήμιση -

ΑΣΠΑΙΤΕ : Έναρξη προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ στην πόλη των Σερρών

Η ΑΣΠΑΙΤΕ εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με την λειτουργία προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ στην πόλη των Σερρών για το ακαδ. έτος 2022-2023. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε αναλυτικά παρακάτω:

- Διαφήμιση -

” Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος 2022-2023, την δια ζώσης λειτουργία
στην πόλη των Σερρών

  • του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ), το οποίο χορηγεί πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και διδακτικής Επάρκειας σε
    εκπαιδευτικούς και υποψήφιους εκπαιδευτικούς,
  •  του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ), το οποίο απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων και δεξιοτήτων στα πεδία της Συμβουλευτικής και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/τριών στο ΕΠΠΑΙΚ ή στο ΠΕΣΥΠ για το έτος 2022- 2023 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26/8/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα (Μαρούσι, Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για φοίτηση στο ΕΠΠΑΙΚ ή στο ΠΕΣΥΠ κατά το ακαδ. έτος
2022-23 μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ (www.aspete.gr) για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης λήγει την Τετάρτη 24/8/2022, ώρα 19:00.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.