Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων: «Ο κ. Χρυσάφης δεν έκανε τίποτα για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου ”Εμμ.Παπά”»

93
Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών πρώην στρατοπέδου ''Εμ. Παπά'' -serrespost
- Διαφήμιση -

Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων: «Ο κ. Χρυσάφης δεν έκανε τίποτα για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου ”Εμμ.Παπά”»

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων, αναφέρθηκε στην παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου ”Εμμ.Παπά” στο Δήμο Σερρών και στις υποσχέσεις του κ. Χρυσάφη σχετικά με το θέμα.

- Διαφήμιση -

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Σερρών κ. Χρυσάφης εγκατέλειψε την προσπάθεια για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου ”Εμ.Παπά” στο Δήμο Σερρών, ενώ είχε διατυπώσει τη θέση, ότι θα διεκδικούσε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τη δωρεάν παραχώρηση κατά κυριότητα ολοκλήρου του στρατοπέδου ”Εμ. Παπά” στο Δήμο Σερρών ή την παραχώρηση κατά χρήση για μακρά χρονική περίοδο άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος και σε περίπτωση που αυτό δεν ήταν εφικτό θα διεκδικούσε την παραχώρηση του στρατοπέδου ”Εμ.Παπά” στο Δήμο Σερρών κατά χρήση για περίοδο 99 ετών με παραχώρηση στον στρατό ως αντάλλαγμα, έκταση ίσης με το 5% (δηλ. περίπου 10 στρέμματα) της αντικειμενικής αξίας των 154 στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου ”Εμ. Παπά”.

Ο κ. Χρυσάφης παρά τις βαρύγδουπες υποσχέσεις του για παραχώρηση του
πρώην στρατοπέδου ”Εμ. Παπά” στο Δήμο Σερρών, δυστυχώς δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε, ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων από τις 13 Απριλίου 2022 υπέβαλε δύο φορές ερώτηση προς το Δήμαρχο Σερρών κ. Χρυσάφη Αλέξανδρο, σχετικά με τις ενέργειες που έκανε η δημοτική αρχή για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Εμ.Παπά στο Δήμο Σερρών, αλλά δυστυχώς παρά το γεγονός ότι πέρασαν 104 ημέρες ο κ. Χρυσάφης αγνόησε την ερώτηση και δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ναι τέτοια απαξίωση!!!

Ο κ. Χρυσάφης για μια ακόμη φορά αποδεικνύει, ότι δεν σέβεται τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, απαξιώνει το θεσμικό ρόλο των δημοτικών συμβούλων και των δημοτικών παρατάξεων και δεν προστατεύει τη δημοκρατική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.