Η Ελλάδα στο Top 10 των χωρών για solo ταξίδια

Ελλάδα στο Top 10 των χωρών serrespost
- Διαφήμιση -

Ποια θέση καταλαμβάνει – Ποιες χώρες ακολουθούν

Η Ελλάδα είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή για τουρίστες που ταξιδεύουν μόνοι τους. Η κατάταξη από το SportsCover Direct.

- Διαφήμιση -

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τις χώρες που αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τουρίστες οι οποίοι ταξιδεύουν μόνοι. Η κατάταξη γίνεται από το SportsCover Direct, εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προϊόντα σε όσους ασχολούνται με αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Όπως αναφέρει, το να ταξιδεύει κάποιος μόνος έχει αρκετά οφέλη, καθώς μπορεί άνετα να είναι «εγωιστής» με τις δραστηριότητες που επιλέγει χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να προσαρμόζει το πρόγραμμά του, όπως συμβαίνει συνήθως σε ένα ομαδικό ταξίδι.

Λαμβάνοντας υπόψιν τον αριθμό των μεμονωμένων ταξιδιών, το ποσοστό των 5άστερων ξενοδοχείων και το ποσοστό των δραστηριοτήτων με 5 αστέρια στο TripAdvisor, το SportsCover Direct τονίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Top10 με τις χώρες που είναι οι καλύτερες για «solo» ταξίδια, συγκεντρώνοντας 28.95/30 βαθμούς.

«Οι τουρίστες μπορούν να πλεύσουν σε μερικά από τα πιο ειδυλλιακά ελληνικά νησιά, από τη Μύκονο έως τη Σαντορίνη, πίνοντας κοκτέιλ» προσθέτει.

Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση του SportsCover Direct με τις ιδανικές χώρες για solo ταξίδια

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται το Μαρόκο με 29,1 πόντους. Τρίτη έρχεται η Ινδία και ακολουθούν ΗΠΑ και Νότια Αφρική.

Ποιες χώρες είναι οι καλύτερες για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες.

Την ίδια στιγμή το SportsCover Direct παρουσιάζει και τις 10 χώρες που είναι οι καταλληλότερες για γυναίκες οι οποίες ταξιδεύουν μόνες τους. Στην κορυφή βρίσκεται η Ισπανία με 47.4/50 βαθμούς. Η συγκεκριμένη χώρα θεωρείται η ασφαλέστερη και υποδέχεται κάθε χρόνο τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών που ταξιδεύουν μόνες τους. Ακολουθεί η Ιρλανδία με 46.65/50. Τρίτη η Αυστρία, τέταρτη η Πορτογαλία και Πέμπτη η Κροατία.

Η Ισπανία είναι η καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα όταν ταξιδεύει μόνη της

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.