Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Σερρών

Πολιτική Εκδήλωση-serrespost
- Διαφήμιση -

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Σερρών

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 25 Ιουλίου, η πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Σερρών με θέμα ”Ενεργειακή Κρίση”: Επιπτώσεις, Ευθύνες και Προοπτικές.

- Διαφήμιση -

Παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ, που αψήφησαν τις υψηλές
θερμοκρασίες, στο Roof Garden του ξενοδοχείου Philippos Xenia διεξήχθη μια πολύ ζωντανή και ουσιαστική πολιτική συζήτηση.

Η ρήτρα αναπροσαρμογής, η απανθρακοποίηση, η απολιγνιτοποίηση, ο ρόλος της ΔΕΗ αλλά και η ακρίβεια, ο πληθωρισμός και η πορεία της οικονομίας γενικότερα, βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερωτήσεων που δέχθηκαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

 

Ο αναπλ. καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης στο ΕΜΠ και τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας και ο βουλευτής Χαλκιδικής και Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης “Ανάπτυξης & Επενδύσεων» του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Πάνας, αφού ανέλυσαν τις προτάσεις και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις καλύπτοντας σε πολλές περιπτώσεις και τοπικά ζητήματα όπως αυτό της Γεωθερμίας, των Αιολικών και Ηλιακών Πάρκων και τα μικρά ανταποδοτικά οφέλη των τοπικών κοινωνιών.

Ανέφεραν ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και ένα χρόνο περίπου ήταν το μόνο κόμμα που είχε συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις για την ακρίβεια, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, την ενεργειακή κρίση, τον πληθωρισμός και τα φαινόμενα κερδοσκοπίας που αν η κυβέρνηση των «αρίστων» είχε ακούσει τα ελληνικά νοικοκυριά θα είχαν ελαφρυνθεί σημαντικά.

Νωρίτερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τον Τομεάρχη Ενέργειας, Χάρη Δούκα, συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Λειτουργίας & Συντήρησης Σιδηροκάστρου του ΔΕΣΦΑ, Νίκο Τσοχατζίδη.

Εκεί ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του σταθμού, για τις αλλαγές στη λειτουργία του μετά την ρωσική εισβολή, για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας και τέλος ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.