Φόρεσε τα γιορτινά του ο Ι.Ν της Αγίας Παρασκευής στο Σιδηρόκαστρο

126
Ι.Ν της Αγίας Παρασκευής serrespost
- Διαφήμιση -

Εόρτασε ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής στο Σιδηρόκαστρο με πλήθος κόσμου να συρρέει από νωρίς να προσκυνήσει την εικόνα της Οσιομάρτυρος.

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουνίου, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός πρωτοστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ Μακάριου και παρουσία δεκάδων κληρικών από την γύρω περιοχή.

- Διαφήμιση -

Το «παρών» στον Εσπερινό, στην αρτοκλασία και στην περιφορά της εικόνας που ακολούθησε έδωσε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Σιδηροκάστρου Παναγιώτης Σαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Ιωάννης Τορουνίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Γεώργιος Τσίντσιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πρόνοιας & Αγωγής Σταυρούλα Αργυροπούλου. Τέλος παρευρέθηκε στην λιτανεία και ο Βουλευτής Σερρών Κωνσταντίνος Μπούμπας.

Αξίζει να αναφερθεί η σπουδαία συμβολή και η άριστη οργάνωση των τελετουργικών του Εφημέριου του Ναού, Πατήρ Παύλου που υποδέχτηκε εκατοντάδες πιστούς με μεγάλη προσήνεια και σεβασμό.

Έπειτα ακολούθησε μεγάλο Ποντιακό γλέντι στο προαύλιο της εκκλησίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παφραίων, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, όπου ο κόσμος διασκέδασε με άφθονο χορό μέχρι πρωίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.