Κοσμοσυρροή στην Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς στον Αη Γιάννη Σερρών – Βίντεο

Κοσμοσυρροή στην Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς
- Διαφήμιση -

Κοσμοσυρροή στην Γιορτή Μπακάλικης Πιπεριάς στον Αη Γιάννη Σερρών

- Διαφήμιση -

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών και κατοίκων Αγίου Ιωάννη Σερρών Αλησμόνητες Πατρίδες, διοργάνωσε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 την 7η Γιορτή μπακάλικης πιπεριάς, στην πλατεία Αγίου Ιωάννη.

Οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μπακάλικες πιπεριές και πλούσια παραδοσιακά εδέσματα, υπό τους ήχους λαϊκοδημοτικής μουσικής και με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Σερραίων, η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει “αγκαλιαστεί” από τον κόσμο και αποτελεί πλέον θεσμό. Ο κ.Χρυσάφης δήλωσε πως ο Δήμος στηρίζει πάντα τέτοιες γιορτές, ενώ αναφέρθηκε στα έργα αναβάθμισης που γίνονται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών και κατοίκων Αγίου Ιωάννη “Αλησμόνητες Πατρίδες” Πέτρος Άτσαλος, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την αρωγή, τον κόσμο για την αθρόα συμμετοχή, αλλά και τους χορηγούς για την στήριξη στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.