Σέρρες – Οι νικητές της κλήρωσης για την παράσταση “Ο Λαγός και η Χελώνα”

140
Σέρρες - νικητές κλήρωσης “Ο Λαγός και η Χελώνα” Κερδίστε πρόσκληση
- Διαφήμιση -

Σέρρες – Οι νικητές της κλήρωσης για την παράσταση “Ο Λαγός και η Χελώνα”

Το serrespost.gr κλήρωσε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ο Λαγός και η Χελώνα”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Θεατράκι του Δ.Σερρών, την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 21:00.

- Διαφήμιση -

Η νικήτρια της κλήρωση που κερδίζει μια διπλή πρόσκληση είναι η Ευαγγελία Καφετζή.

“Ο ΛΑΓΟΣ & Η ΧΕΛΩΝΑ ( Η ORIGINAL ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)
Ο Λαγός και η Χελώνα, Η Αλεπού και το Κοράκι, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Η Αλεπού και τα Σταφύλια, Η Αλεπού και ο Τράγος ,ο Ψεύτης Βοσκός & ο Ήλιος και Βοριάς, μετρούν αιώνες ιστορίας και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν την επιτομή της ηθικοδιδαχής. Μέσα από τον συμβολικό και αλληγορικό τους χαρακτήρα, οι μύθοι του Αισώπου έχουν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Με τη μοναδική ικανότητα του Αισώπου να δίνει στα ζώα των μύθων του ανθρώπινη ιδιότητα, ψυχή και λαλιά, αλλά και το επιμύθιο που ήταν πάντοτε απλοϊκό κι εύληπτο για τα παιδιά. Έτσι και στην παράστασή μας οι εξανθρωπισμένοι ήρωες διδάσκουν αλλά πρώτα μαθαίνουν και οι ίδιοι από τα παθήματά τους.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΩΡΑ 21.00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : VIVA.GR & MIKEL COFFEE
INFO – 6974797109

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.