Αθ.Μαλλιαράς – Απολογισμός ενός έτους στην Προεδρία του ΕΒΕΣ (βίντεο)

100
Μαλλιαράς απολογισμός ΕΒΕΣ
- Διαφήμιση -

Αθ.Μαλλιαράς – Απολογισμός ενός έτους στην Προεδρία του ΕΒΕΣ
«Το Επιμελητήριο θα είναι πάντα ο ισχυρός σύμμαχος των επιχειρήσεων»

Μήνυμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών για συνεχή στήριξη και προάσπιση των συμφερόντων του από το Επιμελητήριο, έστειλε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στην Προεδρία. Ο κ. Μαλλιαράς παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης , προχωρώντας σε έναν συνοπτικό απολογισμό των δράσεων και παρεμβάσεων του Επιμελητηρίου, σ’ αυτόν τον χρόνο που ο ίδιος ηγείται του θεσμικού φορέα. «Είμαστε σύμμαχοι των επιχειρήσεων– μελών μας καθώς και των αγροτών και θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

- Διαφήμιση -

Αρχικά στην τοποθέτησή του ο κ.Μαλλιαράς ανέφερε:

«Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου και αποφασίσαμε να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της διοίκησής μας.

Ανέλαβα τα ηνία του Επιμελητηρίου σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Εκτός από την υγειονομική κρίση που έπληξε ανεπανόρθωτα τις επιχειρήσεις, ήρθε να προστεθεί, ως ένα ακόμη δυσβάσταχτο βάρος, η σοβαρή ενεργειακή κρίση. Όλο αυτό το διάστημα εμείς ως Επιμελητήριο καταβάλαμε κάθε προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων και τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ.Μαλλιαράς αναφέρθηκε στις συναντήσεις με τους φορείς, τις παρεμβάσεις που έκανε το ΕΒΕΣ, τις εκθέσεις στις οποίες συμμετείχε, τα συνέδρια και τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε, τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης, τα προγράμματα που υλοποίησε, ενώ ειδική αναφορά έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στη serexpo.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.