Πέντε Σερραίοι με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Ιερουσαλήμ

171
Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18
- Διαφήμιση -

Πέντε Σερραίοι με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Ιερουσαλήμ

Με την Εθνική Ομάδα της Ελλάδος αναχώρησαν χθες Σάββατο 2/07 για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ (4-7 Ιουλίου 2022) πέντε σερραίοι αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων ΓΣ Σέρρες’93 και ΟΦΚΑ. (Από τον ΓΣ Σέρρες’93 η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, ο Γιώργος Γρέψιος και η Ναυσικά Θεοχαρίδου και από τον ΟΦΚΑ ο Πασχάλης Γεννίκης και ο Νίκος Αλεξόπουλος) που κατόρθωσαν και πέρασαν τα όρια με την επιμονή τους, το ταλέντο τους και την έμπειρη καθοδήγηση των προπονητών τους.

- Διαφήμιση -

ΓΣ Σέρρες’93
Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου αγωνίζεται στο Άλμα επί Κοντώ και με την εξαιρετική της επίδοση φέτος των 4.15 μ. έχει τη 2η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για το έτος 2022 στην κατηγορία Κ 18.
Ο Γιώργος Γρέψιος αγωνίζεται στο Άλμα Τριπλούν και με την εκπληκτική φετινή του επίδοση 15.20 μ. έχει την 3η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για το έτος 2022 στην κατηγορία Κ 18.
Η Ναυσικά Θεοχαρίδου αγωνίζεται και αυτή στο Άλμα Τριπλούν και με την επίδοσή της 12.25 μ. έχει την 26η θέση στην starting list του αγωνίσματός της.

ΟΦΚΑ Σέρρες

Ο Πασχάλης Γεννίκης, ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια Γεννίκη (Κώστας και Μιχάλης), αγωνίζεται στο άλμα εις ύψος (τα αδέλφια του διαπρέπουν στον δίσκο και σφαίρα) έχει καλύτερη επίδοση το 2,01μ που την πέτυχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 όπου κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο.
Ο Νίκος Αλεξόπουλος συμμετέχει στο 10 θλο έπιασε το όριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Κ18 όπου κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ 6.375 βαθμούς, ενώ την 2η θέση κατέκτησε ο αδελφός του Παντελής με 6.057 βαθμούς. Να θυμίσουμε πως και ο ο μεγαλύτερος αδελφός τους ο Χρήστος διαπρέπει στο άλμα εις ύψος, σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία.
Στόχος των αθλητών είναι μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών να μπούνε στη 12άδα του αγωνίσματός τους που θα συμμετέχει στον τελικό.

Τους αθλητές θα συνοδεύσουν και οι προπονητές Σάββας Κεφαλίδης, (Ομοσπονδιακός Προπονητής του Άλματος επί Κοντώ) και Παναγιώτης Γούλας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.