Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών

92
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών, την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 και ώρα 13:30 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ:« Έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων στο υπ΄αριθμ. 924 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Λευκώνα, από υφιστάμενη αγροτική οδό για τη λειτουργία συνεργείου-εμπόριο αυτοκινήτων ».

- Διαφήμιση -

2ο ΘΕΜΑ: «Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στο υπ’ αριθμ. 6654 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Σερρών, από υφιστάμενη αγροτική οδό για τη λειτουργία πριστηρίου ξυλείας ιδιοκτησίας Βασιλακόπουλου Σταύρου».

3ο ΘΕΜΑ: « Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στα υπ’ αριθμ. 2514Β-2515Β-2517-2537-2519 αγροτεμάχια του αγροκτήματος Σερρών, από υφιστάμενη αγροτική οδό για τη λειτουργία της επιχείρησης «Βλαδίκας ΑΒΕΕ» – Οινοποιείο – Αποσταγματοποιείο – Ποτοποιείο».

4ο ΘΕΜΑ: «Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων (απότμησης πεζοδρομίου) για τη λειτουργία της επιχείρησης «Ποτοποιΐα Αλεξανδρίδη Ο.Ε.».

5ο ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 114/2021 Απόφαση της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με θέμα : “Βεβαίωση πολεοδομικής αναγκαιότητας για την επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε συμμόρφωση δικαστικών αποφάσεων σε ιδιοκτησίες εντός του Κεντρικού Πάρκου Σερρών και έγκριση υποβολής αιτήματος για τη χρηματοδότηση του Δήμου Σερρών από το Πράσινο Ταμείο για την απαλλοτρίωση των αναφερόμενων ιδιοκτησιών.” ως προς το ύψος της αποζημίωσης μετά την αναπροσαρμογή των τιμών αντικειμενικού προσδιορισμού αξίας ακινήτων (ΦΕΚ 2375/Β΄/2021)».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.