ΠΑΣΟΚ Ν.Ε Σερρών: Για τον Ανδρέα…

86
Για τον Ανδρέα serrespost
- Διαφήμιση -

ΠΑΣΟΚ Ν.Ε Σερρών: Για τον Ανδρέα…

Σαν σήμερα ο Ανδρέας πέρασε στην ιστορία. Πριν 26 χρόνια στο τελευταίο του ταξίδι, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Για τον Ανδρέα, τον πολιτικό των μεγάλων οραμάτων, των ανοιχτών οριζόντων, των λυτρωτικών υπερβάσεων και των δημιουργικών έργων. Για τον ηγέτη, τον πατριώτη, τον οραματιστή της νέας Ελλάδας, τον Ευρωπαίο σοσιαλιστή που αποτέλεσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσων και τόσων γενεών. Για αυτόν που έδωσε υπόσταση, ελπίδα, υπερηφάνεια και εθνική αξιοπρέπεια στους Έλληνες.

- Διαφήμιση -

Ήταν αυτός που κατάφερε να ενώσει την Ελλάδα με όραμα την Αλλαγή. Γιατί η αναλυτική του σκέψη, οι ρηξικέλευθες προτάσεις και οι αναζητήσεις του, οι βασικές επιλογές και προτεραιότητές του, ήταν πάντα μπροστά από την εποχή του και είχαν πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Γι’ αυτό μπορούσαν και μπορούν κάθε φορά να συγκινούν, να συνεγείρουν, να εμπνέουν και να δονούν τις Λαϊκές Δυνάμεις και κυρίως τις Νέες Γενιές. Σήμερα η απουσία του πιο ορατή από ποτέ.

Εμείς συνεχίζουμε έχοντας πάντα στο νου τα λόγια του. Το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί στα πολιτικά πράγματα της χώρας, όχι να είναι συμπλήρωμα ή κομπάρσος όπως θέλουν σήμερα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μας ενώνεις, μας εμπνέεις, μας οδηγείς… Ανδρέα ζεις… 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.