Με επιτυχία η συναυλία των Serres Voices

107
συναυλία των Serres Voices
- Διαφήμιση -

Με επιτυχία η συναυλία των Serres Voices

«Πρόγευση» της SEREXPO στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» – Με επιτυχία η συναυλία των SERRES VOICES

- Διαφήμιση -

Ένα μελωδικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», το οποίο άνοιξε και υποδέχτηκε εκατοντάδες Σερραίους στην πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

 

Επιμελητήριο , Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, Δήμος Σερρών και ΚΕΔΗΣ διοργάνωσαν από κοινού την μουσική βραδιά με τους SERRES VOICES και έδωσαν το στίγμα της σύμπραξης και συνεργασία τους, ενόψει της SEREXPO , που θα διεξαχθεί στις 21-25 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς , ως οικοδεσπότης της βραδιάς, ευχαρίστησε τους Σερραίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στη συναυλία καθώς και τους SERRES VOICES για την όμορφη βραδιά που προσέφεραν ,στον μοναδικό χώρο του Επιχειρηματικού Κέντρου. Επιπλέον , τόνισε πως αυτή η συναυλία αποτελεί μόνο μια μικρή «πρόγευση» εν όψει των μεγάλων συναυλιών που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο της SEREXPO.Παράλληλα , ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών για την άριστη συνεργασία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.