Ομιλία Κώστα Μπούμπα για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και Λιμενική Διαχείριση – Βίντεο

60
Κύριε Υπουργέ, Με δεδομένη την τρέχουσα καλή επιδημιολογική εικόνα της χώρας, το κράτος οφείλει να λύσει το πρόβλημα των υγειονομικών που
- Διαφήμιση -

Ομιλία Κώστα Μπούμπα για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και Λιμενική Διαχείριση- Βίντεο

Ομιλία του Βουλευτή Σερρών της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Μπούμπα ,στην κοινή συνεδρίασης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος με θέμα: «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Λιμενική Διαχείριση: Η περίπτωση του Skyros Project».

- Διαφήμιση -

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Μπούμπας τόνισε: “Αν, λοιπόν, αυτά τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία, που μετά θα γίνουν σπουδαστές και φοιτητές, θα κάνουν την επαγγελματική τους πορεία και οικογενειάρχες, δεν έχουν βιώματα μέσα από το περιβάλλον, τη μάνα φύση, δεν μπορούν πραγματικά και να σεβαστούν και να αγαπήσουν το περιβάλλον όπως θα έπρεπε, διότι έχουμε απομακρυνθεί. Φταίει το τσιμέντο; Φταίει η βιομηχανοποίηση, η καταναλωτική καλουπωμένη εποχή που ζούμε; Φταίει το κινητό και το διαδίκτυο, που δεν χρησιμοποιείται ορθά; Φταίει αυτή η αλόγιστη καταναλωτική χρήση, μιας καταναλωτικής μανίας που έχουμε; Ναι. Όλα αυτά συνθέτουν ένα παζλ, το οποίο μας απομακρύνει και μας διακατέχει το σύνδρομο της μοναξιάς του πλήθους. Αυτό είναι το μεγάλο σύνδρομο της κοινωνίας και πρέπει τα παιδιά μας από πολύ μικρή ηλικία, κάνοντας «υποχρεωτικές» – δεν μου αρέσει ο όρος αλλά το βάζω εντός εισαγωγικών – εκπαιδευτικές εκδρομές, για να έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον.”

Δείτε ολόκληρη την ομιλία στο βίντεο που ακολουθεί: 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.