Αυτοκινητοδρόμιo Σερρών: Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας

103
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν οι πρώτος και δεύτερος γύροι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας που έχει προκηρύξει
- Διαφήμιση -

Αυτοκινητοδρόμιo Σερρών: Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας Europe Road Racing Championship

Στις Σέρρες θα χτυπήσει η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού των Βαλκανίων, καθώς στο Αυτοκινητοδρόμιό της, το μοναδικό της Ελλάδας, θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας (Europe Road Racing Championship) που διοργανώνει η Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας-BMU (Balkan Motorcycle Union), την Παρασκευή 17 και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν οι πρώτος και δεύτερος γύροι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας που έχει προκηρύξει η ΑΜΟΤΟΕ.

Αναμένονται πάνω από εκατό αθλητές με τις μοτοσυκλέτες τους, όλων των κατηγοριών, από Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία κ.α., οι οποίοι θα αναμετρηθούν με το χρονόμετρο, με στόχο την πολυπόθητη νίκη και την υψηλή κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Εισιτήριο δέκα (10) ευρώ για όλο το Σαββατοκύριακο (και για τις δύο ημέρες).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.